Építész Győr

Teljes körű generáltervezést vállal a két körmendi építész Győr és annak környékén

Ingatlan építés már nincs szakember nélkül. Vége a kalákában végzett sártapasztásnak a vályogházak korából, s az innen-onnan segítséget nyújtó Mekk Elekek közreműködésének. A hivatalos módja egy ingatlan létrehozásának az építész által végzett tervek engedélyeztetése, s a terv szakemberekkel történő végrehajtatása, folyamatos ellenőrzés mellett.

Szükséges egy építész Győr környékén, de az ismeretségi körben nem akad megbízható és leinformálható segítség? Nem kell tovább keresgélni, hiszen a Studio Alternatíva építésziroda alapítói építészmérnöki oklevéllel a kezükben, s sok tapasztalattal a hátuk mögött várják a különböző megkereséseket, hogy teljes körű generáltervezői szolgáltatásaikkal megkönnyítsék a szabályos és gyors ingatlan építést. A studioalternativa.hu weboldalon olvasható bemutatkozóból kiderül, hogy a két építész Győr környékén kívül is, az ország különböző pontjain vállalja a megbízatásokat.

Munkájuk során fontosnak tartják, hogy az építészetről alkotott véleményeket új, modern perspektívába helyezzék, továbbá, hogy a munkavégzés során megvalósuljon az értékközvetítés is. A honlapon található Referenciák menüpontba rengeteg terv került feltöltésre, melyek tartalmazzák a terven szereplő ingatlan helyszínét, a készültségi fokot, valamint hogy új, esetleg felújított épületről van-e szó. A képek magukért beszélnek. Modern, letisztult tervezés, átláthatóság, elegancia, kényelem mind megbújik a fotókon, terveken. Aki úgy találja, hogy ideje felfrissíteni az ingatlanokról alkotott gondolkodásmódot, s maga is valami formabontóra törekszik, keresse bátran a körmendi származású csapatot! A két építész Győr és annak vonzáskörzetében, vagy igény esetén az ország más területein is örömmel végzi el lakóházak, középületek, és ipari épületek tervezőmunkáját.