Milyen hatékony spray kapható ízületi fájdalomra?

Az ízületi fájdalom számos bosszúságot okoz. A korábbi könnyen kivitelezhető mozdulatok egyszer csak fájdalmassá válnak és a legkisebb mozdulat is nehézséget okoz. Ennek ellenére sokan nem veszik kellőképp komolyan a problémát és legfeljebb pár fájdalomcsillapító kapszulát szednek be.

Ízületi fájdalomra spray igazán hatékony lehet. Természetesen nem mindegy, hogy milyen készítményről van szó. Sokan a kapszulákra és tablettákra esküsznek, azonban ezek csak idővel fejtik ki hatásukat, miután felszívódtak. A gyakori kapszula szedés gyomorbántalmakhoz, például gyomorégéshez vezethet. Emiatt célszerű helyileg alkalmazható készítményeket alkalmazni. A krémek és tapaszok sokkal optimálisabb alternatívák, azonban a legjobb opció a Dolixir. Ez a készítmény nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, így például alkoholt, szintetikus illatanyagot vagy tartósítószert. Viszont olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a kurkuma, kollagén, vadgesztenye, MSM, rozmaring, eukaliptusz és hegyi árnika. Néhány percet követően felszívódik és kifejti jótékony hatásait. Akár egyidőben többen is használhatják.

Nem csupán a meglévő probléma kezelése fontos, hanem a megelőzés is. A túlsúlytól való megszabadulás sokat segíthet, mivel így az ízületek kevésbé lesznek leterhelve. A helyes étrend, valamint az alapos bemelegítést követő rendszeres testmozgás nagyon hasznos. Az ízületi fájdalom ellen számos hatóanyag jól jön, melyek nagy része a Dolixirban is jelen van. A készítmény használata mellett a borogatás és a fájó ízület polcolása is sokat segíthet. Viszont, ha nincs javulás, akkor érdemes felkeresni egy ortopéd vagy reumatológus szakorvost. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor érdemes ellátogatni a dolixir.hu weboldalra!