Sírkő

Színvonalas és minőségi sírkő gránitból

A gránit sírkövek sértetlenek maradhatnak a faragott sírfeliratokkal az elkövetkező generációkban. A valódi gránit sírkövek ellenállnak a természetes elszíneződésnek és a különböző évszakok közötti károsodásnak is.

Sírkő gránitból és egyéb anyagokból is elérhető igény szerint a lapidaris.com weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, keressen fel minket és itt mindent megtalál. Könnyű megtisztítani és visszaállítani a gránit sírkő eredeti szépségét, ha megtelik kemény vízzel, mohával, zuzmóval és törmelékkel. Könnyedén megtisztíthatja ezeket kevés vízzel, mosogatószerrel és tiszta ruhával. A gránit igazán kifizetődő anyag a gravírozáshoz, faragáshoz és maratáshoz, így tökéletes választás sírkő készítéséhez. A szakértő technikusok sikeresen tudják végrehajtani a gránitanyagon a lézeres maratási és homokfúvási technikákat, amelyek mára a műemléki daraboknál bevett gyakorlattá váltak. Mindez azt jelenti, hogy rendkívül személyre szabott, gyönyörű sírfeliratokat rendelhet szerettei kopjafájára, amelyek hosszan tartó művészi hatást fejtenek ki. Természetesen az egyik legfontosabb szempont az emlékmű kiválasztásakor az, hogy tartós legyen. Ha sírfát vagy emlékpadot vásárol, azt szeretné, ha az a lehető leghosszabb ideig kitartana. Ezenkívül nem csak azt szeretné, hogy az évek során kitartson, hanem a lehető leghosszabb ideig megőrizze fényét. Ez az, ami miatt a gránit ideális anyag egy emlékműhöz!

Sok más anyaggal ellentétben a gránit nem foltosodik, nem romlik és nem törik össze. Ezen túlmenően, a zord időjárási viszonyok miatt is sokkal jobb, mint az alternatívák. Az egyik másik sírkő anyag a bronz. Idővel azonban a bronz elhalványul és elszíneződik. Ez tönkreteszi a sírkövek és a sírjelek hosszú távú megjelenését. Amennyiben többet szeretne megtudni erről, nézzen be a lapidaris.com weboldalra.