Fog implantátum

Fog implantátum behelyezés gyorsan és minimális fájdalom érdekében

A fogak elvesztése önmagában véve is komoly trauma lehet, ráadásul ezt nem könnyíti meg az sem, hogy a fog implantátum behelyezés folyamata hosszadalmas és fájdalmas. Ha nem szeretne ezen a nehézkes folyamaton végig menni, akkor azt javasoljuk, hogy a hagyományos út helyett válassza az Ihde fogimplantálást!

Fog implantátum behelyezésének és úgy alapvetően a teljes folyamatnak nem kell fájdalmasnak, nehézkesnek, lassúnak lennie! Manapság, amikor a világ és a mindennapok felgyorsultak, szinte elképzelhetetlen, hogy akár heteken, hónapokon keresztül fogak nélkül kelljen létezni. A huszonegyedik század egyik legmodernebb fogpótló eljárásának, az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszernek köszönhetően az implantálás szinte bármely területen megvalósulhat. Még az sem jelent, akadályt, ha az implantálás a foghúzást követően történik meg. Az eljárás nem jár komolyabb feltárásokkal és csontbeültetésre sincs szükség, aminek köszönhetően a pácienseknek minimális fájdalmat kell elszenvedniük. Azok, akik rettegnek a fogászati rendelőben való fájdalomtól, annak mindenképp érdemes az Ihde fogpótló eljárást választani!

Az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer legnagyobb előnye a gyorsaság, ugyanis hetvenkét órán belül a korona is feltehető rá. Az implantátumot szinte azonnal lehet terhelni. A biztonság miatt sem kell aggódni, ugyanis a cég adatai szerint a beültetett implantátumok 98,2%-a sikeres. A dohányosok, cukorbetegségben vagy csontritkulásban szenvedők számára gyakran korlátozottak a lehetőségek, azonban az Ihde fogimplantátum az ilyen páciensek számára is elérhető. Ha szeretne elérhetőséget, esetleg bővebb információkhoz jutni, akkor mindenképp látogasson el a dentalcenterkelemen.hu weboldalra!