Matrica eltávolító

Matrica eltávolító versenyképes áron!

A matrica- illetve címkeeltávolító elengedhetetlen a matricák, matricaragasztók, kátrány- és zsírfoltok eltávolításához. Nyugodtan használhat azonban matricaeltávolítót az olaj és a saroknyomok tisztítására is. Bővebben ezekről a termékekről weboldalunkon olvashat.

Matrica eltávolító rendelhető a webshop.cleanne.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk bátran és tekintse meg teljes termékpalettánkat hogy megtalálhassa azt, amit keres. Ha saját maga próbál meg eltávolítani egy matricát, például éles tárggyal, megsértheti a felületet. A matricaeltávolítóval azonban könnyen eltávolíthat bármit anélkül, hogy kárt okozna a tárgyban. Kövesse az alábbi lépéseket a HG matricaeltávolító helyes használatához. Mindig tesztelje előre, hogy a matricaragasztó-eltávolító biztonságos-e az adott felületen. A matricaeltávolítót mindig hígítatlanul használja. Amikor eltávolítja a ragasztót a papírmatricákról, ecsettel vigye fel a címkeeltávolítót. A műanyag matricák eltávolításához először lazítson meg egy sarkot, hogy a termék a matrica és a felület közé folyjon. Hagyja működni a matricaeltávolítót, és a matrica könnyen eltávolítható lesz. A ragasztómaradványok eltávolításához alkalmazzon még egyszer matricaeltávolítót. A ragasztómaradványok néhány másodperc múlva ronggyal eltávolíthatók.

Nemcsak a matricák, pecsétek, címkék vagy szalagok tisztán, ragasztómaradványok nélküli lefejtését teszi lehetővé, hanem eltávolítja a régi ragasztómaradványokat is. Használhatjuk fém matricákhoz? Használhatja, de a fém vagy bakelit matricát előzetesen le kell venni a felületről, és a folyadékot be kell áztatni a ragasztófelületbe. Okozhat foltosodást? A festék állapotától függően foltosodhat, ezért kérjük, előzetesen próbálja ki egy nem feltűnő helyen, és használat előtt ellenőrizze, hogy nincs-e rendellenesség. Amennyiben rendelni szeretne, keresse fel a webshop.cleanne.hu weboldalt.