Obex

Sérülékenység vizsgálat a támadások megelőzéséért

A sérülékenység vizsgálat egy afféle állapotfelmérés, mely többnyire automatizált eszköztár segítségével zajlik le. A különböző weboldalak, alkalmazások, rendszerek biztonsági állapotát lehet általa feltárni.

Az Obex Consulting cég a sérülékenység vizsgálat során a külső, úgynevezett internet felőli sérülékenység vizsgálatot végzi el ügyfeleinek. A sérülékenységek többféle dologból is adódhatnak, mint például fejlesztési vagy szoftveres hibák, esetleg konfigurációs hiányosságok. Ennek a típusú vizsgálatnak a gyorsaságában és egyszerűségében rejlik az ereje és hasznossága, ezért is kedvelik sokan. Az obexconsulting.hu etikus hackerei a sérülékenység vizsgálat során megtalálják az informatikai rendszerek gyenge pontjait, s ennek tudatában képesek segíteni ügyfeleiket a támadások kivédésében, a rizikó csökkentésében.

A különböző informatikai rendszerekben tárolt bizalmas adatok, jelszavak, információk ellopása, elvesztése, az illetéktelen hozzáférés rengeteg problémát okozhat, emiatt nagyon fontos a védelemre kiemelt figyelmet fordítani. A sérülékenység vizsgálat könnyen megismételhető, s bizonyos időközönként javasolják is az újravizsgálást, a maximális biztonság elérése érdekében. Az Obex Consulting a sérülékenység vizsgálaton kívül penetrációs tesztet is végez ügyfelei számára, mely igen mélyreható és sokrétű manuális és automatizált tesztelések egyvelegét foglalja magába. Ezzel, vagy egyéb kérdéssel kapcsolatban látogassanak el az obexconsulting.hu weboldalra, ahol részletesen tájékozódhatnak a cég által nyújtott szolgáltatásokról és felvehetik a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Bízzanak az etikus hackerek munkájában és hagyják, hogy segítsenek a bizalmas információk védelmében!