Webtárhely

Profi webtárhely minden weboldalhoz!

A webtárhely a böngésző azon képessége vagy mechanizmusa, hogy kulcs/érték párokat tároljon. Igényei alapján kiválaszthatja a megfelelőbb megoldást weboldalunkon, az awh.hu-n is.

Profi webtárhely szolgáltatásokkal várjuk az awh.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk bátran és olvassa el a webtárhelyek minden részletét. A localStorage esetében a tárolt adatoknak nincs lejárati dátuma. A böngésző vagy a lap bezárásakor az adatok nem törlődnek. Manuálisan kell törölnie őket, akár JavaScript segítségével, akár a böngésző gyorsítótárának törlésével. Amikor a sessionStorage-ra kerül a sor, az adatok csak egy munkamenetig tárolódnak, ami azt jelenti, hogy a böngészőablak vagy lap bezárásakor a tárolt adatok törlődnek. A Session Storage olyan helyzetekre készült, ahol a felhasználó egyetlen tranzakciót hajt végre, de egyszerre több tranzakciót is végrehajthat különböző ablakokban. A HTML5 bevezeti a sessionStorage attribútumot, amelyet a webhelyek arra használnának, hogy adatokat adjanak a munkamenet-tárhoz, és ez elérhető lesz az adott webhelyen megnyitott bármely oldal számára, azaz a munkamenetben, és amint bezárja az ablakot, a munkamenet elveszne.

A munkamenet-tárterülethez való hozzáférést a legfelső szintű böngészési környezet korlátozza. Az Internet Explorerben minden laphoz új böngészési környezet jön létre. Az egyik legfelső szintű böngészési környezetben futó szkriptnek nincs hozzáférése a másikban létrehozott tárhelyhez. A webhelyek adatokat adhatnak a munkamenet-tárhoz, és az ugyanabban az ablakban megnyitott bármely oldal elérheti az adott gazdagépnévről. További részletekért és szolgáltatásaink igénybevételéért nézzen be az awh.hu weboldalra, és itt elérhetőségeinket is megtekintheti majd ha bármi kérdés merülne fel.