Szőrtelenítő gép

Korszerű szőrtelenítő gép az Ön otthonába is!

A tavasz és a nyár közeledtével egyre kevesebb ruhát kell magunkra venni, ráadásul a szoknyák is rövidülnek. Annak érdekében, hogy a szoknyákban, rövid ruhákban és a fürdőruhában se érje kellemetlen meglepetés és ne kétségbeesetten, kapkodva kelljen szőrteleníteni, érdemes időben felkészülni a meleg hónapokra!

Szőrtelenítő gép alkalmazásával megtapasztalhatja a sima, kellemes bőr érzetét. Sokan a borotvára esküsznek, hiszen gyors szőrtelenítésre alkalmas, azonban nagy hátránya, hogy egyáltalán nem tartós így hiába szabadult meg a szőrszálaktól, pár nap után újbóli borotválkozásra lesz szükség. A másik népszerű megoldás, melyet sokan alkalmaznak, a gyanta, amely ugyan hosszútávú eredménnyel szolgál, azonban a szőrtelenségért komoly fájdalmakat kell kiállni. Az epilálással ugyanez a probléma, rendkívül fájdalmas, emiatt sokan ódzkodnak tőle. A megoldás nem az, hogy összeszorított fogakkal végig szenvedi a szőrtelenítést, majd a sajgó végtagjait jegeli, hogy enyhítse a kellemetlen érzést és fájdalmat.

A korszerű szőrtelenítő gépeknek köszönhetően kevésbél kell tartani a fájdalomtól és nem kell rengeteg időt a szőrtelenítéssel tölteni. Az otthoni tartós szőrtelenítés lényege, hogy hosszútávon biztosítsa a sima, bársonyos bőrt. Az otthoni szőrtelenítésnek köszönhetően megmarad az intim környezet, illetve akkor kerülhet sor a kezelésre, amikor épp ráér. A korszerű szőrtelentő gépeknek köszönhetően valódi eredmények érhetők el és nem kell pár naponta bosszankodni a megjelenő szőrszálak miatt. Az IPL szőrtelentő és a lézeres szőrtelenítő gépek egyaránt alkalmasak a hosszútávú eredmény elérésére. Bővebb információkat a kozmetikaotthon.hu weboldalon talál, ahol a szőrtelenítő gépeket is megtekintheti!