Üveggyapot

Üveggyapot segítségével lélegzik a ház

A házak szigetelésén rendkívül sok múlik. Energiafelhasználás, utómunka és pénz spórolható meg, ha rögtön az építkezés elején jól végzik el a szigetelő munkákat, s természetesen, ha megfelelő minőségű anyaggal dolgoznak a mesteremberek.

Azüveggyapot a legjobb házszigetelő választás mind a felhasználóbarát jellegét, mind az árát tekintve. Kiszerelése változatos, ugyanis kapható tekercses és táblás formában is, különböző vastagsággal. Mivel ez az anyag rendkívül könnyű, nagyban megkönnyíti a szállítását. Az üveggyapot felhasználását tekintve is igen sokrétű. Alkalmazható padlás és tetőtér szigetelésre, de válaszfalakhoz, álmennyezetekhez és könnyűszerkezetes épületek tökéletes szigetelésére is használják. Az üveggyapot páraáteresztő tulajdonsága miatt könnyen lélegezhet a ház. Ez azért fontos, mert az állandó pára idővel penészt és/vagy vizes falakat eredményezhet, ami pedig a sok kosszal és rombolással járó felújításhoz vagy az utólagos injektáláshoz vezet, melyek mind rengeteg időt és anyagi ráfordítást igényelnek. Ennek elkerülése érdekében érdemes megfelelő minőségű szigetelőanyaggal dolgozni!

A hoszigetelesjoaron.hu oldalon rengeteg üveggyapot lehetőségből választhatnak a megrendelők. Azt, hogy milyen méret, valamint, hogy göngyöleg vagy tábla változat szükséges-e az épületszigetelés során, leginkább az dönti el, hol kerül felhasználásra az anyag. A kisebb testsűrűségű üveggyapot padlásfödém és álmennyezet szigetelésére, míg nagyobb testsűrűségű változata a válaszfalak és előtétfalak beépítésre szolgál. Válasszanak minőségi szigetelőanyagot, házuk állapotának hosszú távú megőrzésére, s szerezzék be online a hoszigetelesjoaron.hu weboldalról! Kérdés esetén forduljanak bizalommal az ügyintézőhöz a weboldalon található kapcsolatfelvételi lehetőségek valamelyikén!