Szállás Hévíz

Pihenés és szállás Hévíz városában

Hévíz a turisták körében az egyik legkedveltebb város. Nem csak nyáron, hanem télen is előszeretettel érkeznek ide a pihenni vágyók. A város legnagyobb vonzerejét a Hévízi tó jelenti, ugyanakkor ennél sokkal több lehetőségünk van a kikapcsolódásra. A megfelelő szállás lefoglalásával az itt töltött idő minden perce emlékezetes lehet.

Szállás Hévíz központjában kiváló opció, ha szeretnénk, hogy minden könnyen elérhető távolságra legyen. A Lorabel Apartmanház mindössze pár perc sétára található a Hévízi tótól, így, ha kifejezetten a gyógyforrás által táplált tó kellemes meleg vizét szeretnénk élvezni, akkor nagyon jó választás. Nem csupán a tó, hanem gyógyszertár, boltok és éttermek is nagyon közel vannak. A parkolás miatt sem kell aggódnunk, hiszen a gépjárművet kamerával megfigyelt, ingyenes parkolóban tudjuk hagyni. A nyaralás során szerzett benyomásainkat nagy mértékben befolyásolja, hogy milyen programokon veszünk részt, illetve mennyire tudunk pihenni. Utóbbi elsősorban azon múlik, hogy milyen a szállásunk. Egy élményekkel, látnivalókkal és kirándulással teli napot követően jól esik relaxálni, elmerülni egy kád meleg vízben vagy a komfortos ágyban aludni egy nagyot. A Lorabel Apartmanházban mind erre lehetőségünk nyílik, ha itt foglalunk szállást.

Hévízen biztosan nem fogunk unatkozni, ugyanis számos lehetőségünk adódik az aktív vagy passzív feltöltődésre. Azok, akik előszeretettel pancsolnak, a Hévízi tóban és a Balatonban találják meg a számításaikat. A kulturális programok kedvelői számára a Festetics kastély, a Sétáló utca és a Szoborpark jelentheti az érdekes látnivalót. A városban, illetve Keszthelyen is nagyon sok kiváló étterem található, illetve az Egregyi Borospincéket is célszerű felkeresni, főleg, ha a gasztronómia szerelmesei vagyunk.