Térdizületi fájdalom

Önt is kínozza a térdízületi fájdalom? Szabaduljon meg tőle!

Túrázni, sétálni, focizni a barátokkal, vagy csak szaladni az unoka után mind-mind élvezetes tevékenység. Ugyanakkor a kínzó térdfájdalom tönkre teheti ezeket a programokat. Ha a fájdalom a mindennapokra is kihatással van és korlátozza a mozgásban, akkor mindenképp érdemes gondoskodni a megfelelő, lehetőség szerint természetes fájdalomcsillapításról.

Térdízületi fájdalom sajnos meglehetősen általános problémának mondható, ugyanis nagyon sokan szenvednek miatta. Rengeteg ok állhat a térdfájdalom hátterében, ezért érdemes részt venni egy ortopéd szakorvosi vizsgálaton. Az ízületi gyulladás hátterében általában valamilyen fizikai megerőltetés áll, viszont lehet valamilyen mozgásszervi betegség is. Például köszvény vagy rheumatoid arthritis. A felnőtt lakosság körében nagyon gyakori az ízületi gyulladás, melynek oka akár életmódbeli tényező is lehet. A dehidratáltság, dohányzás, családi hajlam, korábbi sérülések, izomgyengeség és fokozott fizikai terhelés. Ha gyakran jelentkezik a fájdalom, akkor mindenképp érdemes orvoshoz fordulni, valamint megfelelő lábbelit viselni, személyre szabott talpbetéttel.

Az ízületi fájdalom elleni harcban a kiegyensúlyozott, megfelelő étrendnek is nagy szerepe van. A gyulladáskeltő élelmiszerek összetevőt, mint például a cukor vagy a tejtermékek, mindenképp csökkenteni kell és helyettük az antioxidánsban gazdag élelmiszereket kell előnyben részesíteni. Emellett a Dolixir, természetes fájdalomcsillapító spray alkalmazása is sokat segíthet. A készítmény kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mint például a kámfor, fekete nadálytő, eukaliptusz, kollagén és vadgesztenye. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a termékről, akkor érdemes ellátogatni a dolixir.hu webáruházba!