Műszempilla

Műszempillák napjainkban

Egyre többen nyitnak a műszempillák felé és döntenek úgy, hogy ezáltal turbózzák fel külsejüket. Ha szeretnél egy kicsit változtatni a külsődön, esztétikusabbá tenni megjelenésed, akkor érdemes műszempillát viselned!

Műszempillák napjainkban nagy választékban érhetők el. Ez azt jelenti, hogy habár vannak igazán extrém különleges darabok, vannak olyanok is, melyek kellőképp visszafogottak, szinte alig lehet megmondani róluk, hogy nem valódiak. Éppen ezért, ha attól tartasz, hogy a műszempilla természetellenes, mesterkélt hatást fog kelteni, akkor érdemes egy szolid darabot választani. Könnyű átesni a ló túloldalára, azonban, ha pillás segítségét kéred, akkor biztosan tud segíteni, hogy mely típusokkal jársz jól. A műszempilla optikailag nagyobbnak mutatja a szemet, ami így sokkal hangsúlyosabbá válik. Ki kell emelnünk, hogy sokan attól tartanak, hogy a műszempilla viselés kárt tesz a valódi szempillákban. Ez azonban egyáltalán nem igaz, nem kell tőle tartani. A megfelelően feltett műszempilla semmilyen kárt nem tesz a saját szempillában.

A műszempilláknak többféle típusa van, vannak a soros vagy félsoros darabok, melyeket akár saját kezűleg is fel lehet tenni. Ezek olcsóbb megoldásnak számítanak, hiszen egyszer kell megvenni a műszempillát és bármikor fel lehet helyezni. Viszont közel sem tartanak olyan sokáig, mint a pillás által felrakott pillák. Mindössze pár órán keresztül maradnak fenn. Ezzel ellenben a pillás szakember által felhelyezett tincses vagy szálas pillák akár heteken keresztül fennmaradnak. Mindkét típusnak, illetve típusoknak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Mindenképp érdemes átgondolni, hogy neked melyik típus volna előnyös, majd ezt követően dönteni. Ha szeretnél műszempillát vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a probeauty.hu webáruházba!