Steampod

A legjobb Steampod online vásárlása

A gőzölős hajvasaló károsítja a hajat? Sokan ezt kérdezik, amikor felmerül a Steampod használata. Más hajvasalókkal ellentétben viszont ezek a steampodok fokozhatják a haj hidratáltságát. A gőz kinyitja a szőrtüszőt, és lehetővé teszi a nedvesség behatolását egyenesítés vagy göndörítés közben. Ez kevesebb sérülést és lágyabb, fényesebb felületet eredményez.

Steampod rendelhető a szepsegcikk.hu weboldalon méghozzá akciós áron, ezért érdemes lecsapni még ma a legjobb ajánlatokra. A steampodok előnyösek a természetes hajra? Bármi, ami a természetes haj hidratálásával jár, az előnyös, és a steampod használata természetesen göndör hajon az egyik legelőnyösebb hidratáló módszer. Melyik a jobb a száraz vagy a gőzölős hajvasaló? A gőzölős hajvasaló általában nagyobb energiafogyasztással rendelkezik, mint egy sima hajvasaló. Mivel vizet kell melegítenie és gőzt kell termelnie, több energiát használ, és nagyobb a teljesítménye. Egy normál szárazvasaló viszont kevesebb energiát fogyaszt, és általában 1000 W-ot ad, ami elegendő a vasaláshoz. Milyen vizet érdemes használni a Steampodhoz? Leginkább szűrt vizet kell használni a Steampod eszköz víztartályának feltöltéséhez. Használhatjuk a Steampod-ot keratin kezelésre? A Steampod használata előtt számos keratin kezelés is elérhető a haj javítására. A gőzölés megkezdése előtt ezt a hajába is helyezheti, de ez teljesen opcionális, bármilyen jó hővédő termék megfelel.

A gőzös hajvasaló jó a göndör hajra? A gőzkiegyenesítők végső soron bármilyen hajtípuson használhatók, de a gőzszellőzőnyílásokhoz mellékelt nedvesítő infúzió kevésbé károsítja a természetesen göndör hajat. Göndöríteni is lehet a Steampoddal? Állítsa be a Steampod-ot 180°C-ra. Amikor felmelegszik, elölről kezdje a göndörítést, helyezzen egy 1 cm széles hajrészt a szerszámba, és göndörítse hátrafelé, eltávolodva az arcától. Amennyiben többet tudna meg a steampod eszközökről és azok előnyeiről, keresse fel a szepsegcikk.hu weboldalt.