Gumiszerviz Nyíregyháza

Válassza a G-MAXX Gumiszervizt Nyíregyházán!

Az őszi és a tavaszi időszakban a legtöbb autós keres egy gumiszervizt, ahol kicserélik a gumit téliről nyárira vagy fordítva. Ugyanakkor a szezonon kívül sem pihennek a gumisok, hiszen a gumi megsérülhet, defektet kaphat.

Gumiszerviz Nyíregyháza – Egy jó gumis, megbízható gumiszerviz hatalmas segítséget jelent, ezért, ha Nyíregyháza környékén él vagy akár messzebbre is elutazna egy megbízható gumishoz, akkor látogasson el a G-MAXX gumiszervizbe. Itt nem csupán a téli-nyári gumicsere kapcsán tudnak Önnek segíteni, ugyanis a szolgáltatások közé tartozik a gumiabroncs és keréktárcsa értékesítés, a javítás, szerelés és centrírozás is. A szakemberek azt is szem előtt tartják, hogy a legtöbb ügyfél nem tudja hol tárolni az abroncsokat, ezért a G-MAXX gumiszervizben lehetőség van az abroncsok és kerekek szakszerű tárolására. A szakemberek a két szezon közt centrírozzák a kerekeket, amivel további időt spórolnak meg az ügyfelek számára. Ameddig a szakemberek alapos munkát végeznek, addig Önnek lehetősége van a G-MAXX kávézóban elfogyasztani egy finom kávét.

Természetesen az abroncs meghibásodása esetén is nyugodtan felkereshetők a szakemberek. Ha a gumi csak kis mértékben sérült, akkor érdemes megjavítani, ugyanis a javított rész sokkal erősebb lesz, mint az eredeti. Emellett a szakemberek olyan problémák esetén is állnak rendelkezésére, mint a lassú defekt. A lassú defekt nem ez luk a gumin és nem is egy sérülés, hanem a gumi és a felni közötti illesztési problémából kifolyólag kialakuló szelelés. A nyomás szép lassan enged, így újra és újra fel kell fújni az abroncsot. Ennél viszont sokkal jobb ötlet szakember segítségét kérni. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni a G-MAXX Gumiszerviz kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a gmaxx.hu weboldalra!