Pick&Drive

Pickanddrive – gyors és egyszerű megoldás

A hétköznapok – különösen, ha nem a valamivel kényelmesebb nyári szünetről van szó -, igazán rohanósak tudnak lenni egy család életében. Bölcsőde, óvoda, iskola, munka, ügyintézés, edzés, szakkör, vásárlás teljesen lefárasztja az embert és akkor még ezután következik a kérdés: Mi lesz a vacsora?

A pickanddrive egy mindenki számára kényelmes lehetőség a tápláló, finom és változatos ételek gyors beszerzésére. Az ételrendelés több átvételi ponton is lehetséges, melyek helyszíneiről a megrendelők a pickanddrive.hu oldalon tájékozódhatnak. Az ételeket tapasztalt séfek készítik, egy rutinos stábbal a hátuk mögött. A felhasznált alapanyagok pedig első osztályúak, hiszen a minőségi alapanyag elengedhetetlen a kiváló minőségű ételek készítése során. A fővárosban található afféle bemutatóterem is, ahol debütált a vállalkozás az ínycsiklandó ételeivel.

A pickanddrive egy abszolút innovatív megoldás. Így nem csak hazai, hanem nemzetközi ételek széles választékából szemezgethetnek a megrendelők, amik a lehető legrövidebb időn belül kerülnek a család asztalára. Az ételek pedig nem csak finomak, de egészségesek és változatosak is. A rendelés nagyon egyszerűen történik telefonon és online egyaránt. Csak ki kell választani a kívánt ételt a heti vagy napi menü, sushi, hidegtálak, szendvicsek, pizzák közül majd megadni a legkényelmesebb pickanddrive pontot. Ettől kezdve pillanatok alatt az asztalon gőzölöghet a család kedvence. Amennyiben további kérdés merülne fel, a diszpécserszolgálat örömmel áll rendelkezésre, melyhez a telefonszám a pickanddrive.hu oldalon megtalálható. Értékeljék és éljenek a 21. század adta lehetőségekkel! Használják ki ezt az új lehetőséget és hagyják, hogy a pickanddrive szolgáltatás levegyen egy terhet a vállukról!