Sportfogadás

Neked van már sportfogadási stratégiád?

Ha rendelkezel némi tapasztalattal a sportfogadás terén, akkor számodra is nyilvánvaló, hogy a hasra ütéses alapon történő fogadás szó szerint nem kifizetődő. Fontos tisztában lenni a legjobb tippekkel, illetve rendelkezni egy sportfogadási stratégiával.

Sportfogadási stratégia rendkívül fontos a veszteség minimalizálásában és a nyerési esély növelésében. A véletlenszerű, tippelgetős fogadás következtében könnyen megcsappanhat az egyenleged, így jobb, ha nem játszol kaotikusan. Van három sportfogadási stratégia, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek. Érdemes neked is megismerned ezeket. Az úgy nevezett Fibonacci stratégia, azoknak a játékosoknak ideális, akik átlagos bankkal rendelkeznek, mert elég lassan nő a tét. A stratégia neve egy olasz matematikusról lett elnevezve. A Martingale stratégiához szilárd bankra van szükség, mivel egy hosszabb vesztes fogadási sorozatot követően egy nagyobb összegben kell fogadnod. A harmadik sportfogadási stratégia az Easy Money, amely azoknak a fogadóknak tökéletes, akik kis bankkal rendelkeznek, mivel kezdetben két-három ezer forint szükséges. Ehhez a stratégiához sok türelem és hidegvér szükségeltetik.

Ez a három igazán népszerű sportfogadási stratégia, ugyanakkor nem feltétlenül ezek a legtökéletesebbek. Érdemes tenni egy próbát, annak érdekében, hogy erről megbizonyosodj! A sportfogadási stratégiát úgy tudod a leginkább tesztelni, ha kisebb befektetéseket alkalmazol. Akkora összegben érdemes játszani, amit, nem bánsz, ha esetleg elveszítesz. Az adott stratégiát legalább egy hónapon keresztül teszteld, hogy biztosan tudd, hogy működik vagy épp nem válik be neked. A másik módszer, hogy fiktív fogadásokat teszel, amiket lejegyzetelsz. Ennek nagy előnye, hogy nem kerül semmibe.