Glicin kapszula

Glicin kapszula a Life Extension-től

Fontos, hogy elegendő glicint kapjunk ahhoz, hogy szervezetünk elegendő kollagént termeljen. A glicin egyike a kreatint alkotó három aminosavnak. Bővebben erről weboldalunkra látogatva olvashat majd.

Glicin kapszula a Life Extension kínálatából elérhető weboldalunkon, a vitaminstore.hu-n, tehát keressen fel minket ha ezt az étrend-kiegészítőt keresi.  A glicin segít a szervezetben előállítani a glutációt, egy fontos antioxidánst, amely megvédi szervezetét a sejtkárosodástól. A szervezetben elegendő mennyiségű glicin segít abban, hogy a sejtek megvédjék magukat a szabad gyökök károsodásától és az oxidatív stressztől. A glutáció szintje természetesen csökken az életkorral. Ha gondoskodik arról, hogy az életkor előrehaladtával elegendő glicint kapjon, az jót tehet az egészségének. A glicin az alvás minőségében is szerepet játszik, mivel nyugtatóan hat az agyra, segít elaludni. Az olyan élelmiszerek, mint a hús, a hal, a tejtermékek és a hüvelyesek (például a csicseriborsó, a fekete bab, a földimogyoró és a vesebab), jó glicinforrások. Általában a glicint már beépítik a napi étrendbe, attól függően, hogy milyen ételeket eszik. A kiegészítés viszont nagyobb adagot biztosít. Tanulmányok kimutatták, hogy 9 g-ig terjedő adagokban három napig a glicin-kiegészítés biztonságosnak tűnik.

A glicint természetesen élelmiszerekben vagy kiegészítők formájában is megkaphatja. Mint minden étrend-kiegészítő, mindenképpen konzultáljon orvosával, mielőtt hozzáadná a rutinjához. A könnyen lenyelhető 1000 mg-os kapszulában a glicin segít az alvásban és a relaxációban, és még sok minden másban. Amennyiben megtekintené glicin kínálatunkat és megrendelné termékeinket, keresse fel a vitaminstore.hu weboldalt, ahol a rendelés részletei is megtalálhatóak.