PVC padló

Még, hogy a PVC a múlté!

Nagyszüleink otthonába ellátogatva jellemzően öreg ütött-kopott PVC burkolat borítja a padlót, ami mindennek mondható csak éppen szépnek nem. A PVC padló éppen ezért jellemzően szóba sem kerül, amikor az otthon padlóburkolatának megválasztásáról van szó. Holott egyáltalán nem kellene leírni.

PVC padló nem csupán lakossági felhasználásra alkalmas, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy az intézményekben is gyakran alkalmazzák. Ez újabb ok lehet arra, hogy azt gondold, hogy egy régi, ósdi burkolóanyagról van szó. Ez viszont nem feltétlenül van így, hiszen nagyon sok múlik a mintát, illetve a színen. Némely típusok nagyon egyszerű mintázattal rendelkeznek, azonban vannak igazán különleges, izgalmas minták is. Különösen az autentikus, illetve valósághű darabok örvendenek nagy népszerűségnek. A PVC nagy előnye, hogy olcsó. Márpedig a mai alapanyagár drágulások mellett ez egy nagyon komoly érv, hiszen a lakásfelújítás ára nagyon könnyen az egekbe szökhet. A másik fontos szempont, hogy a PVC padlót nagyon gyorsan le lehet tenni. Más burkolóanyagok esetében napokig, de akár hetekig is eltarthat a munka. A PVC lerakása viszont pikk-pakk megvan.

Mindezeknek köszönhetően egy megfizethető, stílusos burkolóanyagról van szó. Ráadásul a széles szín és minta kínálatnak köszönhetően a ház bármely helyiségében alkalmazhatod a PVC-t. Még a fürdőszobában is megállja a helyét a PVC padló csúszásgátló és vízálló tulajdonságának köszönhetően. Mindez a konyhára is igaz, ahol gyakran ömlik ki valamilyen folyadék a padlóra vagy a földre az étel vagy az alapanyag. Ebben a helyiségben különösen fontos, hogy könnyen fel lehessen takarítani, ami a padlóra esik. Ezért a PVC tökéletes a konyhában is. A domexszonyeg.hu webáruházban megtekintheted a széleskörű kínálatot!