Magán urológia Kecskemét

Magán urológus Kecskemét városában

Az urológia mindkét nem esetében a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet betöltő vizelet elválasztó, valamint elvezető rendszer, illetve a férfi nemi szervek megbetegedésével foglalkozó orvosi terület.

Magán urológia Kecskemét belvárosában jól felszerelt rendelővel és nagy szaktudással rendelkező szakorvossal. Az urológiát a legkülönfélébb panaszokkal keresik fel a betegek, férfiak és nők egyaránt. Gyerekek esetében a leggyakoribb probléma, ami miatt gyakran urológus segítségére van szükség, az a fitymabőr letapadás és szűkület. Ezenkívül a vizelési panaszok kivizsgálása is az urológus szakterületéhez tartozik. A hölgyek esetében a vizelettartási problémák okoznak nagyon gyakran panaszokat. Ezenkívül a hólyaghurut kivizsgálása és kezelése is szakember feladata. A férfiak általában potenciazavarok miatt foglalnak időpontot az urológián, habár nagyon sok férfi nem szívesen ismeri be, hogy ilyesfajta problémákkal küzd. Holott van hatékony megoldás ez esetben is, így nem érdemes szégyenkezni. A Járomi Medical Orvosi Rendelő urológusa a legnagyobb empátiával és diszkrécióval végzi el a vizsgálatot és tesz javaslatot a kezelésre.

Az urológiai vizsgálat során először is a kórelőzmény feltárása történik az orvos alaposan kikérdezi a beteget. Főleg a húgy ivarszervek korábbi megbetegedéseire fektetve nagy hangsúlyt. Ezután a fizikális vizsgálatok következnek, mely lehet általános fizikai vizsgálat, de akár ondóvizsgálat vagy laboratóriumi vér- és vizeletvizsgálat is. Ezenkívül, ha szükséges, akkor műszeres vizsgálat is történhet. Ha szeretne egy megbízható magán urológushoz fordulni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az orvoskecskemet.hu weboldalra, ahol többek közt elérhetőséget is talál!