Kutyakiképző képzés

Kutyakiképző képzés, hazai szakértők vezetésével

A kutyakiképzés egy nagyon összetett feladat. Rengeteg háttértudás szükséges hozzá, melyek különböző szakterületek ismereteiből tevődnek össze, s az ezzel foglalkozók gondos szakértelemmel gyűjtötték össze az alapokat, melyek mentén elindulhat egy tanulni vágyó.

Az Akela Kutyaiskola az általa szervezett kutyakiképző képzés alkalmával az ország nagyjait toborozza össze, hogy előadásaik során a legjobb oktatásban részesülhessenek a jelentkezők. Neves állatorvosok, ismert kutyaviselkedés-szakértők, mesterkiképzők, kutyás sportokban kiemelkedő teljesítményt nyújtó kiképzők sora készül fel alkalomról alkalomra, hogy tapasztalataikat átadhassák. A kutyakiképző képzésre jelentkezők három tanfolyam közül választhatnak. Ezek közül kettő 12 héten át tart, s elméleti, valamint gyakorlati oktatást egyaránt tartalmaz. A harmadik egy rövidebb, 8 alkalmas oktatás, mely gyakorlati oktatást nem igényel, csupán elméleti tananyagból áll a képzés, melyet online módon sajátíthatnak el az érdeklődők.

Kutyakiképző képzés azok számára lehet érdekes tevékenység, akik kutyákkal dolgoznak. Például egy állatorvos vagy asszisztens, tenyésztő, menhelyi alkalmazott, vagy szimplán csak kutyaimádó remekül tudja kamatoztatni a képzésen tanultakat. Az akelakutyaiskola.hu oldalon hirdetett kutyakiképző képzések mind hivatalos felnőttképzések, melyek elvégzését követően a résztvevők egy sorszámmal ellátott tanúsítvány jogos tulajdonosaivá válnak. A jelentkezés nem bonyolult. Minden képzésnél megtalálható a jelentkezési űrlap, melyet a személyes adatokkal kell kitölteni, továbbá kérnek néhány sort arról, mi a célja a jelentkezőnek a képzéssel. Ennek elküldése után a további lépéseket a szervezők érthetően közreadják. A kutyaiskola lehetőséget ad a tandíj részletfizetésére, valamint számos kedvezménnyel segíti a jelentkezőket. Akik fontolgatták már a kutyakiképző képzésre való jelentkezést, ne várjanak tovább! Ez az iskola garantáltan hasznos tudásanyaggal bocsátja útjára a náluk végzett tanulókat, melyre a garancia az előadók névsora!