Kutyaiskola

Kutyaiskola – a felelős kutyatartás alapja

Lehet, hogy a kutya az ember legjobb barátja, azonban ezek az állatok sem úgy jönnek a világra, hogy minden szabályt ismernek. Sőt mit több, az emberek sincsenek tisztában a kutyák testbeszédével, jelzéseikkel, gondolkodásukkal.

A kutyaiskola kiváló lehetőséget nyújt a gazdiknak, hogy megismerjék kutyáik viselkedésének okait, s hogy ezeket megtanulják megfelelő módon kezelni. A szakképzett oktatók tapasztalata és tudása révén bárki számára álommá válhat a kutyatartás. Az Akela Kutyaiskola számos kiképző tanfolyamot kínál az érdeklődők számára, melyekre az ebek kölyök korától kezdve várják a jelentkezéseket. A kutyaoviban megkezdődik a szocializáció, míg a kezdő tanfolyamon már a biztonságos behívás és az alapok elsajátítása a cél. A középhaladó és haladó tanfolyamon a tanultak tökéletesítése, elnyújtása és pontosítása a tantervi követelmény.

Az Akela Kutyaiskola oktatói egytől egyig tapasztaltak, számos jó tanáccsal és hasznos információval tudják ellátni a tőlük segítséget kérő, kiképzésekre járó gazdikat, hogy a kutyával való élet boldog és kényelmes legyen. A kutyaiskola szolgáltatásai között szerepel a magánképzés is, mely alkalmával a kutyusok és gazdijaik egy privátabb képzés részeseiként sajátíthatják el azokat a trükköket, módszereket, mellyel a közös élet biztonságossá és kényelmessé válhat. Ebben szintén szakképzett oktató van a résztvevők segítségére. Az Akela Kutyaiskola kiképzéseinek árai, továbbá az igénybe vehető panzió és sportfoglalkozások díjszabása az akelakutyaiskola.hu oldalon megtalálható. Jelentkezéssel kapcsolatban keressék az oldalon található elérhetőségek valamelyikén az oktatókat és hagyják, hogy a kutyatartás maximális örömforrássá váljon! Hiszen ez mindegyik fél érdeke!