Laktató kalóriaszegény ételek

Készüljünk fel a bikini szezonra laktató, kalóriaszegény ételekkel!

Nyárra mindenki szeretne formába lendülni, hogy a strandon büszkén feszíthessen fürdőruhában, de legalábbis ne kelljen takargatni a zsírpárnákat. Annak érdekében, hogy sikerüljön a fogyás és magabiztosan húzz fürdőruhát a nyári hónapokban, mindenképp laktató, ugyanakkor kalóriaszegény ételek fogyasztására lesz szükséged.

Laktató kalóriaszegény ételek jelentik a kulcsot a fogyáshoz. A kalóriaszegény jelző érthető, a laktató viszont nem biztos. Habár egy kis gondolkodás után logikus, hogy miért előnyös a laktató ételek fogyasztása. Az olyan ételek, amelyek kalóriaszegények, de nem telítenek el, csak azt eredményezik, hogy nagyon hamar újra farkaséhesek leszünk és étel után kezdünk kutatni. Általában ekkor jönnek képbe a gyorsételek és a desszertek. Rengetegen próbálnak meg lefogyni, azonban sajnos csak nagyon sokan elbuknak és amit sikerült leadni, azt is újra felszedik. Annak érdekében, hogy végre sikerélményben legyen részünk, egyfajta napi rutinra lesz szükség, valamint kalóriaszámlálásra. Utóbbi rendkívül macerásnak tűnhet, azonban nem az, sőt nagyon hasznos. Nem életünk végéig kell számolgatni a kalóriákat, hanem csak egy ideig, mivel ez segítséget nyújt abban, hogy tudjuk, körülbelül mennyit eszünk.

A napi rutin és a kalóriaszámlálás segít abban, hogy könnyebb legyen kialakítani egyfajta egészséges rutint. Az ideális étkezés nem nélkülözi a jó zsírforrásokat. A tojás és a hal például ideális választásnak számítanak. Minden egyes étkezésbe bele kell csempészni egy kis rostforrást, például gyümölcsöket és zöldségeket. Az életmódváltás nem rövidtávfutó verseny, hanem maraton. Kis lépésekkel kell kezdeni a változást és fokozatosan kell változtatni. A kozertplusz.hu weboldalon további hasznos tippek olvashatók!