Homlokzati állvány

Homlokzati állvány a minőség jegyében – allvanycenter.hu

Az évnek kevés olyan szakasza van, amikor nem dübörög az építőipar. A hazánkban egyre jellemzőbb enyhe tél szintén nem okoz gondot a felújítási, építkezési, átalakítási munkálatoknak.

Stabil homlokzati állvány nélkül ezek a munkálatok biztosan nem volnának elvégezhetőek, legalábbis balesetmentesen semmiképpen! Minél nagyobb épületen történik a munka, annál nagyobb állvány kell, erre pedig kizárólag a homlokzati állvány képes megoldást nyújtani. A leggyakrabban acélból készült szerkezetet könnyedén összeszerelheti bárki. A hozzá készült alkatrészek lehetővé teszik a gyors és biztonságos összerakást. A homlokzati állvány nem csupán könnyebbé teszi a munkát, hanem egy esetleges utcai épületfront felújítása során a járókelőket is védelmezi a lehetséges balesetektől. Azonban fontos megemlíteni, hogy a szerelvénynek is szüksége van némi védelemre. Ezt a gyártók cinkbevonattal érik el, mely védi az anyagot az időjárás viszontagságaitól és a korróziótól.

Az allvanycenter.hu weboldalon beszerezhető homlokzati állványok megfelelnek minden EU-s szabálynak és kritériumnak. Az elemek több márkával is összeszerelhetőek. A homlokzati állvány stabilitását a kereszt rudak, a korlátok és egyéb összekötő elemek, valamint a merev szerkezet biztosítja. Az állvány összeszerelését követően átlátható és biztonságos „ösvényeken” közlekedhetnek a használók. A homlokzati állvány elemei perforálva vannak, így jobban elvezetik az esővizet, és csökkentik a csúszásveszélyt, csak úgy, mint a padló, mely szintén csúszásmentes. Legyen szó építőipari vállalkozókról vagy magánszemélyekről, az allvanycenter.hu készségesen áll szolgálatára minden érdeklődőnek, kérés esetén pedig egyéni konstrukciók kivitelezésére is van lehetőség. Forduljanak hozzájuk bizalommal!