Forgalomtechnikai eszközök

Forgalomtechnikai eszközök kedvező áron

A forgalomtechnikai tükrök építési és formatervezési szempontból az élen állnak, UV-álló hátlappal és optikai minőségű tükörlappal. Komplett nagy teherbírású oszlopos tartókonzollal rendelkeznek. Az egyedülálló ívelt kialakítás lehetővé teszi, hogy a vezető sokkal hatékonyabban, biztonságosabb távolságból figyelje meg a nagy sebességű forgalmat.

Forgalomtechnikai eszközök, köztük a domború tükör is elérhető méghozzá igen kedvezményes áron a sunikft.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és megtalálhatja a legjobb eszközöket. Ez a domború közlekedési tükör bárhol elhelyezhető, ahol a vezető kilátását az úttestre épületek, fák, kerítések és útkanyarulatok rontják. Ideális rejtett be- és kijáratokhoz, utak, autópályák vak sarkaihoz és nehezen látható kereszteződésekhez. Az extra tartós horganyzott acél tükröt 75 mm-es rúdra való rögzítésre tervezték. Rögzítse ezeket a kültéri közlekedési tükröket egy sík felületre a megvásárolható opcionális fali adapterrel. Rozsdamentes acélt vagy akrilt használjunk inkább? Ez számos tényezőtől függ. Mindkét típus hasonló vizuális eredményt ad, tehát attól függ, hogy milyen környezetbe helyezik a tükröt. A rozsdamentes acél tükrök a legdrágábbak, de törhetetlenek és a legjobban ellenállnak a fizikai támadásoknak.

Kíméletlen ipari környezetben is kiválóak. Az akril változat ugyanazzal a kerettel rendelkezik, de a tükör nem bírja a fizikai bántalmazást. Ha a tükröt alacsony kockázatú helyre (pl. magánterület, biztonságos terület) kívánja elhelyezni, akkor válassza az akril változatot. Gondoljon azonban arra, hogy ha a tükör eltörik, a csereköltségek (plusz az eredeti költség) meghaladják a megtakarítást a rozsdamentes acél változat költségeihez képest! További részletekért és további forgalomtechnikai eszközökért nézzen be még ma a sunikft.hu weboldalra.