Liebherr fagyasztó

Miért éri meg Liebherr fagyasztót vásárolni?

A fagyasztó kiválasztását nem szabad félvállról venni, hiszen a készüléket hosszú évekre választjuk, így nagyon fontos alaposan átgondolni a szempontokat, melyek mentén megszületik a döntés. A Liebherr esetében nyugodtan kijelenthető, hogy az összes termék, így a fagyasztók is kiváló minőségű termékek, amelyek több szempontból is jó döntésnek bizonyulnak.

Liebherr fagyasztó kiváló választás, mely hosszú évekig, sőt akár évtizedekig fogja szolgálni. Ha nem elégszik meg egy olcsóbb, silányabb darabbal, hanem egy igazán minőségi darabot szeretne, akkor érdemes a Liebherr termékei közül válogatni. A márka fagyasztóit a strapabíró, hosszútávú kialakítás jellemzi. A strapabíróság mellett a hatalmas űrtartalom is nagy előnyt jelent. Igazán kellemetlen, amikor úgy kell ügyeskedni, cibálni a fagyasztott termékeket, hogy minden elférjen. A Liebherr esetében erről szó sincs, ugyanis a praktikus elrendezésű rekeszek, valamint a nagy űrtartalom miatt a pakolás egyáltalán jelent problémát. Ráadásul nem kell feltúrni a teljes hűtőszekrényt, ha valamit épp keres. Mindent szépen külön lehet válogatni és a különféle élelmiszer típusokat más és más rekeszekbe helyezni.

A Liebherr hűtőszekrények sajátossága az úgy nevezett automatikus SuperFrost funkció, melynek köszönhetően az élelmiszerek rendkívül egyszerűen és energiatakarékos módon fagyaszthatók le. Az ételek rendkívül gyorsan hűlnek le, ugyanis a belső hőmérséklet nagyon gyorsan mínusz harminckét fokra csökken. Ahogy a rekeszekben lévő termékek és élelmiszerek megfagynak, az automatikus funkció normál üzemmódra vált vissza. A FrostSafe rendszernek köszönhetően pedig extra magasak a tároló rekeszek, ráadásul könnyedén kiemelhetők a hűtőszekrényből. Bővebb információkat a premiumhuto.hu weboldalon talál!