Víznyelő

Esővíz kezelés víznyelő alkalmazásával

A víz hatalmas kincs, azonban komoly károkat is okozhat, különösen, ha nincs elvezetve. Az esővíz elvezetése sajnos nem kap elég figyelmet, holott rengeteg előnye van. A víz elvezetés által tudatos felhasználóvá lehet válni, azonban ehhez minőségi, megfelelő eszközökre van szükség.

Víznyelő alkalmazására nagyon sok helyen lehet szükség. A heves esőzések komoly problémákat okozhatnak. A víznyelő használatával szabályozni lehet a kert vagy az adott terület nedvességét. A rendszer kiépítése nagyon fontos és egyben hasznos, hiszen akár szárazság alakul ki, akár nagy mértékű esőzésre kerül sor, a rendszer segítségével megtörténhet az öntözés vagy a víz elvezetése. A vízszabályozó eszközök segítségével kevésbé lesz kiszolgáltatva a természet kénye kedvének. A nem megfelelő vízelvezetés komoly károkat és rengeteg bosszúságot okozhat. A sunikft.hu kínálatában lévő víznyelő termékek egytől-egyig a profi vízhasznosítás eszközei, melyeket okosan használva tökéletesen működő rendszer építhető ki. A speciális kialakítás nagy előnye, hogy bármilyen méretű ereszcsatorna alá beépíthetők ezek az eszközök.

A víznyelők különféle kiszerelésben kaphatók, így a vásárlók legkülönfélébb igényeit tudják kielégíteni. A szögletes típus megnevezése az úgy nevezett Monolit akna, mely vízszintes és függőleges elfolyással egyaránt elérhető. A könnyű csőcsatlakozás érdekében a Monolit aknák külön ülepítő résszel rendelkeznek. A felnyitható, lépésálló fedlap műanyag rácsos kivitelének köszönhetően kiválóan terhelhető kerékpárral vagy gyalogosan. Ha ennél masszívabb fedlapra van szükség, az sem jelent problémát, ugyanis a sunikft.hu webáruház kínálatában ezek is megtalálhatók. A teljes kínálat megtekintéséhez érdemes ellátogatni a sunikft.hu webáruházba!