Reptéri parkolás

Egyszerűen megoldható reptéri parkolás az utazás alatt!

Vannak, akik rajonganak a repülős utakért és előszeretettel élik át újra és újra, ahogy a gép elemelkedik a földről és a felhők fölé száll. Arról viszont gondoskodni kell, hogy az autó ez idő alatt biztonságban legyen és megoldottá váljon a parkolás.

Reptéri parkolás jellemzően komoly fejtörést jelent azoknak a vidékieknek, de még a fővárosiaknak is, akik autóval utaznak a repülőtérre. A Nemzeti Reptéri Parkoló mindössze öt percnyire található a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől. A reptéri parkoló telephelyén egész nyugodtan otthagyhatja az autót, ugyanis biztos lehet benne, hogy az autóhoz egyetlen jogosulatlan személy sem fog hozzáférni. A telephely rendőrségi riasztóval, kamerákkal van ellátva és teljesen körbe zárt. Nem csak kültéri és fedett parkoló áll rendelkezésre, hanem fedett teremgarázs is. A nap huszonnégy órájában őrzött parkolóban az autója biztonságban lehet, így nyugodtan élvezheti az utazást. A parkolóból ingyenes reptéri transzfert biztosítanak a Ferihegy 2A és 2B terminálokhoz, illetve az utazás végén vissza a parkolóba.

A parkoló egyszerűen elérhető, ugyanis az M0-ás lehajtó, illetve a reptér közvetlen közelében található. Az autókulcs egy rendőrségi riasztóval ellátott széfbe kerül, így biztosan nem kerül illetéktelenekhez. Minden egyes transzfer autó utasbiztosítással is rendelkezik. Emellett a parkolóban mozgássérült parkoló is megtalálható. A parkolóban különféle kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, mint például a lámpapolír, a szélvédőjavítás vagy a klímatisztítás. Kérésére a szakemberek kívül-belül kitakarítják az autót. Nincsenek reptéri behajtási díjak és különféle rejtett költségek. A nemzetiparkolo.hu weboldalon minden fontos információt megtalál elérhetőséggel együtt!