Álcázott széf

Álcázott széf – ahol az értékei biztonságban vannak

Sajnos a betörés jóval gyakoribb bűncselekmény hazánkban, mint azt sokan gondolnák. A lopás bűncselekmények száma tízszer magasabb, mint a sorban utána következő okirat hamisítás. A statisztikák e téren meglehetősen elkeserítők, hiszen az elmúlt évben több, mint 220 ezer betörés, valamint törés történt hazánkban.

Álcázott széf megoldást jelenthet, ha szeretnénk, hogy értékeink biztonságban legyenek a kíváncsi tekintetektől távol. Sajnos még a biztonságosnak vélt környéken sem lehetünk teljesen nyugodtak. Az értékek védelme szempontjából az álcázott széf az egyik legjobb választás. Nem csak akkor jön jól, ha nagy mennyiségű készpénzt tartunk otthon. Akkor is hasznos, ha fontosabb iratokat, számunkra sokat jelentő ékszereket szeretnénk megóvni. Az álcázott széf az épületszerkezetétől függően akár az erős falba vagy a padlóba is beépíthető. Nagyon fontos, hogy a fal vagy a padló elég erős és strapabíró legyen ahhoz, hogy a széfet elbírja, illetve, hogy elférjen. A beépített széfek legnagyobb előnye, hogy rejtve vannak, így, ha a jogtalan behatoló be is jut otthonunkba, abban az esetben sem bukkan rá a széfre. Ha mégis, akkor sem tudja kinyitni, hacsak nem vérprofi, de arra kicsi az esély.

Az álcázott széfek különféle típusban és méretben kaphatók. A zár lehet digitális, kulcsos vagy időzített. Emellett az álcázott széfek víz- és porállóak, tűzállók és betörésállók. A széf kiválasztása során mindenképp figyelembe kell venni a belső térfogatot. Ha csak pár iratot szeretnénk behelyezni, akkor egy kisebb típus is megfelelő. Viszont nem érdemes a legkisebb típust választani, mert idővel az iratok száma megszaporodhat. Az álcázott széfet akár online is meg tudjuk vásárolni, ehhez célszerű ellátogatni a szefnagyker.com webáruházba!