Női parfüm

A női parfüm használat aranyszabályai

A nők többsége előszeretettel használ parfümöt, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy rendszerint nem megfelelően. A parfüm olyan akár egy kiegészítő. Felteheti az i-re a pontot, de akár el is ronthatja a teljes összképet, így érdemes tisztában lenni néhány alapszabállyal.

Női parfümök esetében az egyik legfontosabb szabály, hogy kizárólag a bőrre szabad fújni, a ruhára nem. A testen belül is bizonyos pontokat érdemes előnyben részesíteni, mint például a csukló vagy a fül mögötti terület. Ruhára felesleges fújni, nem erősíti fel az illatot, legfeljebb összekeveredik az öblítő és a parfüm illata, mely furcsa, sokszor kellemetlen elegyet hoz létre. Talán nem kell említeni se, hogy a parfüm nem kellemetlen testszagok elfedésére szolgál. Az izzadtsággal keveredő parfüm illat rendkívül kiábrándító szagot hoz létre, melyet a környezet messziről elkerül. A parfüm esetében aranyszabály a mértékletesség. Rengeteg nő hosszú perceken keresztül permetezi magára a parfümöt, majd illatfelhőt húzva maga után megy emberek közé. A túl erős illat épp olyan kellemetlen tud lenni, mint az orrfacsaró bűz. Ahogy az élet számos területén, úgy ez eseten is érvényes a mondás, miszerint a kevesebb néha több.

A parfüm használat során elég a bőrre permetezni az illatot, majd várni kell, hogy megszáradjon, tehát nem kell dörzsölni, törölgetni. Ha kitapasztalod, hogy mely illatok állnak neked jól, akkor sokkal egyszerűbb a parfüm választás, akár online is. Az üzletekben sem feltétlenül egyszerűbb a választás, hiszen hiába lehet kipróbálni a parfümöket, az orr három illatnál többet nem képes megkülönböztetni. Ezenkívül az is fontos, hogy a parfümöt száraz, hűvös helyen kell tárolni, tehát a párás fürdőszoba nem a legjobb opció. Minőségi parfümöt a probeauty.hu webáruház kínálatából tudsz rendelni.