Végleges szőrtelenítés Debrecen

Végleges szőrtelenítés Debrecen belvárosában hozzáértő szakemberekkel

A selymes, puha bőr minden nő álma. Azonban ahhoz, hogy szőrmentesen tudjunk élni, pár naponta borotvát kell ragadnunk vagy epilátorral kell eltávolítanunk a szőrszálakat. Ez viszont fárasztó, unalmas, monoton tevékenység, így sokan keresnek olyan megoldást, amely végleges, legalábbis hosszú távra szól.

Végleges szőrtelenítés Debrecen belvárosában egy igazán innovatív, szakszerű szalonban. Ha eleged van az állandó borotválkozásból vagy az epilátor fájdalmas használatából, akkor te is kész áldásként fogod megélni a végleges szőrtelenítést. Azt viszont tudnod kell, hogy a végleges szőrtelenítés leginkább csak a nevében végleges, inkább tartós eredményekkel jár. A kezelést követően ritkább növekedés lesz jellemző, illetve a szőrszálak nehezebben növekednek. Ha rászántad magad a kezelésre, akkor először fel kell keresni a szalont vagy szakértőt. Először egy konzultációra kerül sor, melynek során a szakember megállapítja a bőrtípust, illetve szemügyre veszi a szőrszálak állapotát. Emellett eldönti, hogy mely kezelési módszer felelne meg a leginkább számodra. A biztonság kedvéért gyakran kerül sor tesztre a test egy szakaszán, hogy kiderüljön a bőr reakciója és hogy mennyire viseled jól a fájdalmat.

A kezeléseket megelőzően mindenképp kerüld a napozást és a szolárium használatot is mellőzd, mivel a barnulás hatására sötétebbé válik a bőröd és ez a kezelés hatékonyságát is negatívan befolyásolhatja. A reitnolsavas és glikolsavas készítmények szintén kerülendőek, mert könnyen növelhetik a bőrérzékenységet. Emellett bármennyire is szeretnéd, hogy sima legyen a bőröd, mindenképp azt javasoljuk, hogy a kezelést megelőzően ne borotválkozz, mivel a kezelés hatékonysága a szőrszálak növekedési ciklusa alapján történik, vagyis mindenképp hosszabbnak kell lenniük a végleges szőrtelenítés során.