Migrénes fejfájás

Szabaduljon meg a szörnyű migrénes fejfájástól!

A migrénes fejfájás elképesztő szenvedést tud okozni. Egy egyszerű, hagyományos fejfájás gyakorlatilag össze sem hasonlítható vele. Aki tapasztalt már migrénes fejfájást, az tisztában van vele, hogy micsoda szenvedéssel jár a migrén, főleg, hogy nincs rá gyógymód. Szerencsére a Dolixir segíthet a fájdalom enyhítésében.

Migrénes fejfájás kialakulásában számos tényező közre játszhat. Ilyenek például bizonyos ételek és italok, melyek az arra érzékenyek esetében kiválthatják a kínzó fejfájást. Különösen a sokáig érlelt sajtok, az erjesztett, marinált és kovászolt ételek, az alkohol, a mesterséges édesítőszerek, mint az aszpartám vagy a nagy mennyiségű koffein. Az étkezések kihagyása, illetve a koplalás is kiprovokálhatja a migrént. Ezenkívül az erős szagok és fények is hozzájárulhatnak a fejfájáshoz. Nagyon sokan a szélsőséges időjárási jelenségek, elsősorban a frontok hatására tapasztalnak migrént. Ezenkívül bizonyos gyógyszerek, főleg a savlekötő szerek, a hormonális készítmények, némely vérnyomáscsökkentők és antibiotikumok is rendkívül kedvezőtlen hatással lehetnek a migrénre. A genetika is nagy mértékben befolyásolja a migrén kialakulását.

A migrénes fejfájás ellen érdemes lehet kipróbálni a Dolixirt, valamint az egészséges életmód is sokat segíthet. Ez a fájdalomcsillapító készítmény nem csupán migrén ellen, hanem a hát- és derékfájdalom ellen hatékonyan alkalmazható. Spray formátumban elérhető, melynek előnye, hogy nem kell az étkezésekhez igazítani a használatát. A termék nem tartalmaz tartósítószert, alkoholt vagy szintetikus illatanyagot. Egyidejűleg akár több személy is használhatja. A készítmény kapcsán bővebb információk a dolixir.hu weboldalon érhetők el, ahol rendelésre is van lehetőség.