Mágnestábla

Mágnestábla – az irodák elengedhetetlen kelléke!

Mi a mágnestábla? Egy többnyire alumínium vagy fakeretes tábla, ami különböző méretekben kapható, s olyan bevonattal van ellátva, melyre írni és mágnessel rögzíteni is egyaránt lehetséges.

A mágnestábla rendkívül hasznos kelléke az irodáknak, dolgozószobáknak. A gyors jegyzetelésre, a teendő lista szem előtt tartására, a fontos dokumentumok vagy motivációs idézetek kifüggesztésére abszolút ideális eszköz. Rögzítése rendkívül egyszerű, mindössze néhány csavar szükséges hozzá, melyeket általában a megvásárolt termék is tartalmaz. Az officemarket.hu webáruház számos méretben kínál mágnestáblákat, így kis és nagy falfelületekre is megtalálja az optimális modellt minden vásárló. A mágnestábla úgynevezett táblamarkerrel használható, mely eltávolítására egy speciális táblatörlő eszköz szükséges, a dokumentumok pedig mágneskoronggal rögzíthetők rá. Az officemarket.hu oldalon természetesen mind a marker, mind a mágneses táblatörlő és a mágneskorong egyaránt beszerezhető. Mindezek különböző kiszerelésekben, méretben és színben választhatók.

A mágnestábla nem csak hasznos, hanem dekoratív kiegészítője is lehet az irodáknak, dolgozószobáknak. Az alumínium kerettel ellátott darabok a modern, míg a fa keretesek inkább a klasszikus, visszafogott stílust képviselik, így különböző designnal ellátott helyiségekben is remekül helytáll. Az Office Market webáruház kínálatából beszerezhető mágnestáblák között óriás méretek is találhatók, melyek kiszállítása ingyenes. A kisebb termékek szállítási díja függ a kiválasztott szállítási módtól. A weboldalról rendelt, készleten lévő mágnestáblák rövid határidővel érkezhetnek a megadott szállítási címre. Rendeljék meg mielőbb, hogy az ütős ötletek, a fontos jegyzetek és a sürgős teendők mindig szem előtt lehessenek!