Cigaretta tartó

A bőr bevonatos cigaretta tartó roppant igényes és tartós

Noha még napjainkban is rengetegen hódolnak a dohányzás szenvedélyének, vitathatatlan, hogy ez a szokás olykor rengeteg kényelmetlenséggel jár. Figyelni kell a kijelölt helyekre, illetve természetesen arra is, hogy a közelünkben lévőket ne zavarjuk a füstöléssel. Emellett komoly bosszúságot okozhat, ha a zsebünkben lapuló szálak összenyomódnak, vagy épp eltörnek.

Utóbbi dilemmára kiváló megoldást jelent egy fém cigaretta tartó. A hagyományos, gyári papír csomagolás egyáltalán nem tekinthető strapabírónak, ez pedig főképp akkor jelenthet nagy problémát, ha csak alkalomszerűen gyújtunk rá és akár napokig is kitart egy doboz. Így ugyanis a folyamatos igénybevétel miatt megnő az esélye annak, hogy a csomagolás megsérül, illetve eldeformálódik, ami rosszabb esetben azt eredményezheti, miszerint az összes megmaradt szál tönkremegy. Ezt elkerülhetjük egy masszív cigaretta tartó használatával, hiszen a fémházas kivitel ellenáll a fizikai behatásoknak, így biztos védelmet jelent, hosszú távon is.

Ugyanakkor a cigaretta tartó kiválasztásánál érdemes nagyon alaposan áttekinteni a kínálatot. Ma már óriási választék áll a rendelkezésünkre és akár speciális borítással rendelkező modell mellett is bátran letehetjük a voksunkat. A fém kivitel mellett ugyanis ma bár a bőr bevonattal ellátott darabok is szép számban megtalálhatók a boltok polcain, így döntésünk teljes mértékben egyéni ízlésünkön múlik csupán. Fontos szem előtt tartani azt is, hogy bármelyik cigaretta tartó mellett is tesszük le a voksunkat, mindegyik esetében van arra lehetőségünk, miszerint gravíroztatással egyedivé varázsoljunk annak megjelenését. A fém esetében ez gyémántfejes géppel, míg a bőrnél egy modern lézergravírozóval kivitelezhető ez a legegyszerűbben. Ezzel feltétlenül érdemes élnünk, hiszen így még könnyebben beazonosítható lesz a tárca, ha netalántán elveszítenénk.