Imou kamera

Vezeték nélküli térfigyelő imou kamera

Nyaralás vagy bármilyen olyan alkalommal, amikor hosszabb időre távol van otthonától, fennáll az esélye, hogy bűnözők jogtalanul behatolnak vagy történik valami az ingatlannal. Persze a szomszédokat is meg lehet kérni, hogy figyeljenek, ez azonban nem feltétlenül célravezető.

Imou kamera több szempontból is jó választásnak bizonyul, illetve számos területen alkalmazható. Például megfigyelhető vele a házi kedvenc, az alvó baba, ellenőrizhető, hogy ki csengetett, de akár a kertet is figyelemmel lehet kísérni segítségével. A kamera nem csak megfigyelésre alkalmas, ugyanis jelzést küld abban az esetben, ha a bejárati altónál motoszkálás érzékelhető vagy, ha ismeretlen személy hatol be az ingatlanba. Nagyon fontos, hogy a kamera el legyen látva mozgásérzékelő programmal, ugyanis ezeket a kamerákat nem úgy tervezték, hogy folyamatosan működésben legyenek, tehát nem állandó rögzítésre lettek kifejlesztve. Ennek megfelelően, ha az imou kamera túl sokszor aktiválódik, akkor az elemek is gyorsabban merülnek. Az imou kamera kiválasztásához több szempontot kell figyelembe venni.

Ilyen például a kamera képminősége, melyről leginkább a látómező és a felbontás árulkodik. A mai térfigyelő imou kamerák jelentős része full HD videóminőséget biztosít 1080p felbontással. Habár ennél nagyobb felbontás is létezik, azonban nem feltétlenül bizonyul jó döntésnek, mivel szem előtt kell tartani az interneten elérhető sávszélességet is. Az ilyen nagy felbontású képek esetében nagyon sok tárhelyre van szükség. Emellett célszerű olyan kamerát vásárolni, mely éjszakai üzemmóddal rendelkezik, így teljes sötétségben is tud képet készíteni a kamera. Szintén nagyon fontos funkció az arcfelismerés. A bosuker.hu weboldalon bővebb információkat is megtudhat!