Nemesvakolat

Nemesvakolat a legjobb minőségben és árban!

A vakolat a legfontosabb és legrégebbi építőanyag, amelyet különféle típusú építési és lakóépületi projektekben használnak. A vakolás elsődleges feladata az épületelemekhez használt anyagok védelme és megőrzése. De emellett dekoratív hatást is biztosíthatnak, vagy további kezelést igényelhetnek.

Nemesvakolat várja a hoszigetelesjoaron.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tekintse meg minőségi nemesvakolat készletünket az árakkal együtt. A nemesvakolás a habarcs egy vagy több rétegben történő felhordásának folyamata betonra, téglafalra, kőfalazatra vagy lécekre. Tartósnak kell lennie, mivel megakadályozza a nedvesség behatolását, és egyenletesen kell viselnie az időjárást. Mindemellett még kinézetre is tetszetősnek kell lennie. Ezek a tulajdonságok a felhasznált anyagtól, a keverék összetételétől, valamint a vakolat és a hátlap közötti mechanikai kötés mértékétől és a megmunkálástól függenek. A tapadás hiánya a hátlappal, a repedés, a felület repedése és az elszíneződés (folt) a vakolás fő hibája. A nemesvakolat besorolása különböző szempontok alapján történik, például összetevők, felületkezelések, bevonat, népszerűség és arány. A téglafalú beton szerkezetű belső falak mindegyike vastag cement-homok vagy gipsz bevonattal van kiegyenlítve. Ezt a tevékenységet belső vakolásnak nevezik. Ha ugyanazt a tevékenységet kültéren végzik, akkor azt külső vakolásnak nevezik. A belső és külső felület vakolási módjai meglehetősen eltérőek, és nem ugyanazok.

A sima felületű nemesvakolat hasonló a homokos felülethez, kivéve, hogy a durva szemcsés homok helyett finomszemcsés homokot használnak, és nem végeznek szivacsozást a homokszemcsék feltárására. A sima vakolatban tiszta cement/Neeru hígtrágyát használnak, ami jobban növeli a zsugorodás esélyét. További részletekért és információkért megéri benézni a hoszigetelesjoaron.hu weboldalra.