Hús nagyker

Minőségi hústermékek vásárlása a hús nagyker kínálatából

Talán a vegetáriánusok megkérdőjelezik, azonban az orvosi javaslatok szerint a hús elengedhetetlen táplálékforrás az emberi szervezet számára. Teljes értékű fehérjét tartalmaz, melyre szükség van a szívizom, a csontok, a belső szervek megfelelő felépítéséhez, továbbá zsírsavakat is, amik a zsírban oldódó vitaminok tárolását segítik, sejtépítést, mechanikai védelmet nyújtanak. Így tehát nem kérdés mennyi előnye van a húsfogyasztásnak. Ami komolyabb fejtörést okoz, az, hogy honnan szerezhető be olyan kiváló minőségű áru, mely valóban tartalmazza a fent említett hasznos anyagokat.

A megoldás egyszerű: hús nagyker, ráadásul nem akármelyik, hanem a nemzetközileg is elismert Hús Sziget. Ez a cég évek óta sikeres vállalkozásként gyűjti a hazai és külföldi partnereket, színvonalas termékeik és becsületre méltó munkájuk vonzó lehetőség az ügyfelek számára. Rugalmasságuk hozzájárul a partnerekkel ápolt kölcsönös bizalom megalapozásához. A hús nagyker egyedi megoldásokat nyújt a szállításban, melyet időben és sértetlenül kiviteleznek minden alkalommal belföldön és külföldön egyaránt. A szállítással járó plusz feladatokkal nem terhelik partnereiket, maguk végzik a logisztika minden teendőjét, s folyamatosan ellenőrzés alatt tartják az útjára bocsátott árucikkeket.

A budapesti hús nagyker háta mögött több, mint 20 éves tapasztalat áll az üzleti életben, továbbá több, mint 200 elégedett ügyfélről és több, mint 500 tonna eladott húsról számolhatnak be. Repertoárjukban a sertés, kacsa, liba, bárány, csirke, pulyka és egyéb gyakran fogyasztott hústermékek mellett megtalálható a ló is, de igény esetén a hús nagyker egyéb termékek beszerzésében is tud megoldást nyújtani. Megrendelésükkel vagy kérdéseikkel keressék a rendezőt vagy értékesítőt a hus-sziget.hu oldalon található elérhetőségek valamelyikén!