Üzleti ajándék

Ezért fontos egyedi felirattal ellátni az üzleti ajándék felületét

Amennyiben több alkalmazottat foglalkoztatunk, úgy kifejezetten nagy figyelmet kell fordítanunk munkatársaink elégedettségére, hiszen ez az alapja a folyamatos növekedésnek. Ehhez mindenképpen meg kell teremteni a pozitív szemléletű, elfogadó munkakörnyezetet.

Emellett a rendszeres juttatások, illetve a minőségi üzleti ajándék kiosztása is kiváló lehetőséget biztosít. Ezt a kettőt célszerű tökéletesen összehangolni, figyelembe véve a kollégák valódi igényeit. Meghatározott időközönként vizsgáljuk meg, hogy a bérek, illetve a kiegészítő cafeteria elemek együttesen valóban versenyképes jövedelmet biztosítanak-e a dolgozóknak. Ez ugyanis kritikus tényezőnek számít. Amennyiben nem, még az üzleti ajándék rendszeresítése előtt tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a piaci viszonyokhoz igazítsuk az illetményeket. Kizárólag ezt követően célszerű különféle szuvenírek és egyéb meglepetések segítségével kifejezni elismerésünket az elvégzett munkát illetően. Ilyenkor pedig már arra is külön figyelmet fordíthatunk, hogy az üzleti ajándék a céget is reprezentálja.

Komoly dilemmát jelenthet ugyanis annak meghatározása, mit is adjunk ilyen alkalmakkor munkatársainknak. Üzleti szempontból a félig-meddig reklámtermékek volnának célravezetők, ugyanakkor az emberek java része elsősorban a valóban hasznos tárgyaknak örül csak igazán. Mivel nagyobb mennyiségben szinte bármelyik üzleti ajándék komoly anyagi ráfordítást igényel, így célszerű a két szempontot összefésülni. Azaz valami olyan szuvenír mellett letenni a voksunkat, ami egyben dísztárgy, ám mellette a mindennapi életben is hasznosítható kiegészítő. Ilyen lehet például egy céglogóval gravíroztatott kristálypohár készlet, netán egy elegáns toll, vagy épp egy karóra. Szerencsére a webáruházak kínálatában számtalan ötletet találunk, minden árfekvésben, így aztán nem lesz nehéz dolgunk a beszerzés során.