Hajfesték

Egy kis segítség a megfelelő hajszín kiválasztásához

Szeretnéd megváltoztatni a hajszíned, de nem igazán tudod, hogy mely színek állnak neked jól? Ma már vannak olyan programok, melyek a fénykép feltöltést követően segítenek kiválasztani az ideális színt. Emellett néhány tanácsot megfogadva sokkal magabiztosabban teheted le a voksod egy-egy hajfesték mellett.

Hajfesték kiválasztása során az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen legyen a szín. A döntésben sokat segíthet, ha alaposan megnézed a szemszíned, mivel a hozzá hasonló vagy vele harmonizáló színek hajszínként is megállják a helyüket. A barna hajszín főleg a sötét szemszínhez passzol kiválóan. A zöld és a barna szemhez gyakorlatilag a barna bármely árnyalata tökéletesen illik. A kék és a szürkés árnyalatú szemekhez a hűvös árnyalatú színek passzolnak. Különösen a szőke ideális opció, de az igazán bátrak akár az ezüstös színt is kipróbálhatják. A bőrtónus is sokat számít a hajszín kiválasztása során. Világos bőrszín esetén például a fekete hajszínt érdemes kerülni, mivel furcsa összképet eredményez, illetve öregít. A sötétebb bőrszínűek viszont nyugodtan választhatják ezt a hajszínt. A vörös hajszín igazi jolly joker, mivel gyakorlatilag mindenféle bőrtónushoz passzol, csak helyesen kell megválasztani az árnyalatot.

A sötétebb bőrszínhez nem igazán illik a szőke hajszín, viszont, ha ilyen a bőröd és ragaszkodsz a szőke színhez akkor inkább a meleg szőke színeket részesítsd előnyben, mert a platina és a nagyon szőke szín nem túl előnyös, túlzottan mesterkélt hatást fog kelteni. A világos bőrtónussal viszont egész nyugodtan válaszd a szőke hajszínt. A barna hajszín esetében pont ellenkezőleg, a túl világos bőrűek számára nem feltétlenül jó választás, viszont a sötétebb bőrűeknek kiváló opció. Hajfesték vásárlás céljából érdemes a szepsegcikk.hu webáruházba ellátogatni!