Dugulás miatt nem lesz fintor!

A lefolyócső tisztítás nem éppen kellemes elfoglaltság. A probléma feltárása, az eszközök beszerzése, a vele járó felfordulás teljesen szétzilálja egy család átlagos hétköznapjait.

Azonban ha szakemberekre bízzuk a duguláselhárítás minden gondját, máris sokkal stressz mentesebb ez a kényes probléma is. Sokaknak az első gondolata egy csőrendszerben felfedezett dugulás esetén, hogy: „A WC pumpa és egy kis vegyszer majd megoldja!” Az esetek túlnyomó többségében azonban ez nem így történik. A házi módszerekkel kezelt duguláselhárítással olykor nagyobb gondot okoz a felhasználó, mint amekkora az eredeti probléma volt. Rengeteg kosszal, kellemetlen szagokkal jár, akár még falbontásra is szükség lehet. A fintor.hu csapata amellett, hogy megbízható és nagyon gyors kiszállással dolgozik, rendkívül tiszta munkaterületet hagy maga után. Gépi duguláselhárításra specializálódva nem okoz gondot számukra semmilyen eltömődés! Megrendelői visszajelzések tömkelege igazolja weboldalukon a precíz munkájukat.

Szolgáltatásuk azonban nem merül ki csupán a duguláselhárításban. A csőtörés is szerepel a listájukon, melyet legalább olyan komoly gonddal kezelnek, mint a duguláselhárítást. A csőtörést nehéz észrevenni. Előfordulhat, hogy csak a megnövekedett vízszámla tűnik fel a felhasználónak vagy, hogy a ház valamely pontján szivárgást észlel, esetleg az alacsony víznyomás. Ilyen esetekben azonnal szerelőt kell hívni, különben igen komoly összegekkel lehet számolni a későbbi vállalkozók javítási munkálataira. Az ember nem is gondolná, hogy a lefolyócsövek állapotát akár az erős vegyszerek is befolyásolhatják és hosszú időn át történő alkalmazásuk csőtöréshez, szivárgáshoz vezethet. A remek szakemberekből álló Fintor csapat minden eshetőségre felkészül, számukra nincs lehetetlen. 0-24 órás ügyeletben, akár hétvégén vagy ünnepnapon, állnak rendelkezésre, hogy kihúzzák az embereket a pácból!