Pénzszámoló gép

Alkalmazzon pénzszámoló gépet vállalkozása működésének megsegítésére!

Azok a vállalkozások, melyek napi szinten komoly készpénzforgalmat bonyolítanak, gyakran nem is veszik észre, hogy mennyi idő megy el a készpénz megszámlálására. A hatékonyság növelése és a hibázás esélyének csökkentése érdekében azt javasoljuk, hogy alkalmazzon Ön is vállalkozásában pénzszámláló gépet!

Pénzszámláló gép használata számos esetben nagy könnyebbséget jelent. Téves gondolat, hogy pusztán annak lehet szüksége pénzszámláló gépre, aki több kötegnyi készpénzt tart otthon. Minden olyan vállalkozás, ahol napi szinten nagy mennyiségű készpénz cserél gazdát nagy hasznát veszi a bankjegyszámlálónak. Elég csak példának felhozni a pénzváltókat, lottózókat, jegypénztárakat, beléptető helyeket, dohányboltokat vagy automatákat üzemeltető cégeket. Emellett az ingatlan vagy autó adás-vétel is olyan helyzetek melyekben rengeteg készpénz cserél gazdát, melyet nem érdemes kézzel, egyesével megszámolni. Ennél sokkal jobb módszer a géppel történő számlálás, melynek során nem csupán a darabszám derül ki, hanem az is, hogy a bankjegyek valódiak-e. Ha egy igazán minőségi, precíz pénzszámláló gépet szeretne beszerezni, azonban nem tudja melyiket válassza, akkor azt javasoljuk, hogy döntsön az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép mellett.

Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép különlegessége, hogy UV és mágneses vizsgálati módszerek segítségével ellenőrzi a bankjegyeket és nagy pontossággal képes kiszűrni a hamis darabokat. Kezelése igazán egyszerű, ráadásul rendkívül gyors, hiszen percenként ezer bankjegy megszámlálására képes. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép kapcsán, akkor látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!