Kismama fotózás

A várakozás öröme a fényképeken a kismama fotózás által

A várandósság izgalmas, várakozással teli időszaka egy szempillantás alatt eltelik és a várva várt csoda, hamar ott lesz a kezedben. A várandósság izgalmas időszakát érdemes megörökíteni, hogy évek-évtizedek múltán is visszaemlékezhess, ráadásul gyermekednek is megmutathatod a csodaszép képeket.

Kismama fotózás a legjobb módja, hogy ez a különleges időszak meg legyen örökítve. Ha szeretnéd végig követni gyermeked fejlődését, akkor érdemes az albumot a várandósság időszakával kezdeni. A fotózást körülbelül a harmincadik-harmincötödik hét körül érdemes megejteni, mivel ekkora a pocakod már látványosan kerekedik, viszont a mozgás még nem okoz problémát. A ruha kérdés mindig központi kérdést jelent, főleg egy kismama fotózáson. A legtöbb kismama fotós rendelkezik kismama ruhákkal, ugyanakkor, ha szeretnél saját ruhát viselni, akkor olyan darabot válassz, amely kiemeli a pocakod, hiszen a fotózás során elsősorban az lesz előtérben. Az apró mintás ruhákat viszont kerüld, ahogy a vékony csíkokat is, mert a képeken nagyon zavaróak tudnak lenni. Részesítsd inkább előnyben a letisztultabb öltözéket.

A fotózás történhet kültéri helyszínen és fotó stúdióban egyaránt. Válaszd azt az opciót, amely számodra a leginkább megfelel. A kültéri helyszín esetében viszont az időjárást is számításba kell venni. Érdemes egy csendes helyen, például egy erdőben sort keríteni a fotózásra. A cél, hogy a fotózás során gyönyörűnek érezd magad, így ennek érdekében érdemes profi sminkes és fodrász segítségét kérned. Még abban az esetben is, ha egyébként nem sminkeled magad a mindennapokban, hiszen a képeken nagyon sokat dobhatnak. Ha készen állsz, hogy ez a csodás időszak a képeken is vissza köszönjön, akkor látogass el a kovertimea.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is találsz!