Mobil sátor

A mobil sátor rengeteg előnnyel bír

Mezőgazdasági, ipari munkák, valamint állattartás során a tárolás minden esetben egy sarkalatos pontja a vállalkozásunknak. Amellett, hogy a szerszámok és a gépek biztonságos elzárása létfontosságú lehet, az időjárási jelenségek okozta károkat is elkerülhetjük így. Az azonban egyáltalán nem mindegy mekkora idő-, illetve energiabefektetéssel jár mindez.

Egy mobil sátor ugyanis megannyi előnnyel bír a hagyományos, fixen telepített épületekkel szemben. Utóbbiak esetében számolnunk kell a tervezés, engedélyeztetés, illetve a kivitelezés idejével, arról nem is beszélve, miszerint egy ilyen egység hatalmas anyagi ráfordítást igényel, mire kulcsrakész állapotba kerül. Egy mobil sátor kapcsán ezekkel a problémákkal nem kell számolnunk. A horganyzott acélból készült szerkezet könnyedén össze- és szétszerelhető, olyannyira, hogy a művelethez még csak speciális eszközökre sincs szükség. Ennek köszönhetően a mobil sátor szállítása is egyszerűen kivitelezhető, ezáltal mindig ott állítható fel, ahol éppen szükség van rá.

További könnyebbséget jelent, hogy javarészt ehhez talajrendezésre sincs szükség. A mobil sátor ugyanis akár a földre, akár betonra, vagy speciális Gravetti-blokkra is telepíthető, de a maximális helykihasználás érdekében akár tengeri konténerre is tehetjük. Talajra helyezve már az oldalfaltól fél méterre is két métert meghaladó a hasznos magasság, a kialakítás tehát optimális elrendezést biztosít. Noha a mobil sátor megannyi különböző méretben rendelhető, struktúrájának köszönhetően akár utólag is egyszerűen bővíthető, így képes lépést tartani a megnövekedett igényekkel. A vastag takaróponyva rendkívül tartós és hosszú időn keresztül ellenáll az UV-sugárzás káros hatásainak. Kezelhetőségének hála pedig nem csak tárolási célokra, de állatbeállónak is kiválóan hasznosítható.